Βits & pieces by Stavi... ένα χρόνο μετά!

   Blogογενέθλια σήμερα που λες... Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. 

   Θυμάμαι πόσο είχα ενθουσιαστεί με το blogoβασίλειο και τις υπέροχες γειτονιές του.. 
Αυτή των κατασκευών, εκείνη των σκέψεων, αμ η άλλη της μαγειρικής? 
Η κάθε μια πιο ιδιαίτερη κ φιλόξενη απο την άλλη, κ ήθελα τόσο 
να βρω την κατάλληλη γωνίτσα για να φτιάξω το δικό μου blogoσπιτο..

   Και την βρήκα, πέρυσι τέτοια μέρα.  Μόνο που ήταν πάνω σε σταυροδρόμι, γιατί όπως ξέρεις καταπιάνομαι με πολλά και όχι μόνο με ένα αντικείμενο, άρα έπρεπε απο τα παράθυρα μου να βλέπω διαφορετικές παραστάσεις κ όχι την ίδια. 

Αρχικά μετρημένα σπιτάκια, στην πορεία η γειτονιά μεγάλωσε. Αρχικά, αναρτήσεις χωρις ανταπόκριση, στην πορεία μηνυματάκια αγάπης κ θετικής ενέργειας που μου έφτιαχναν απίστευτα τη διάθεση, και όλο αυτό απο άτομα που ως επι το πλείστον δεν γνωρίζω, δεν ξέρω πως μοιάζουν, τι ήχο έχει η λαλιά τους, και όμως τους παραχώρησα απλόχερα το δικαίωμα να περάσουν μέσα, και να βεγγερίσουμε, άλλοι ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία και άλλοι ανταπέδιδαν την δική μου επίσκεψη, και κάπως έτσι άρχισαν όλα... 

Και κάπως έτσι συνεχίζονται... Και μου αρέσει πολύ, κ ενώ σκεφτόμουν διάφορα για τούτη τη μέρα, θα κλείσω έτσι απλά, προς τιμήν της πρώτης μου ανάρτησης, που μέσα στην απλότητα της περιέκλειε μια αγωνία και μια ελπίδα, κάτι απρόσμενο και κάτι αναμενόμενο, κάτι δημιουργικό, κάτι.. απλώς κάτι...

Σας ευχαριστώ όλους μα όλους, 
για αυτή μας τη συνύπαρξη
ετούτο το χρόνο!
Μια αγκαλιά κ ένα φιλί ξεχωριστά στον καθένα σας!!!

Σμουτς
                     Stavi

21 σχόλια:

Andria είπε...

Και εμείς ευχαριστούμε που αφιερώνεις χρόνο από την μέρα σου για να μας δείξεις τις δημιουργίες σου!!! Φιλιά πολλά και χρόνια πολλά στο μπλογκ σου!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

Nena είπε...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.....ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!!!

Angelique είπε...

Εύχομαι να 'ναι πολύχρονο το blogaki και εσύ Stavi μας πάντα γερή και δημιουργική!!
Καλή συνέχεια!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Φιλία είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο blogoσπιτάκι σου, να είναι πάντα έτσι ζεστό και φιλόξενο!
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα

NANTIA είπε...

Σταυρούλα μου, πάντα δημιουργική εύχομαι! Να είσαι για πολύ πολύ καιρό ακόμα στη γειτονιά και να την ομορφαίνεις με τις δημιουργίες σου!

Unknown είπε...

Να, σε αυτά ακριβώς τα μηνύματα αναφερόμουν όταν έλεγα οτι με αυτά που μου γράφατε μου φτιάχνατε απίστευτα τη διάθεση..
Σας ευχάριστώ όλες πάρα, μα πάρα πολύ!!!

Lyriel Bee είπε...

Αγάπη μου γλυκιά, να συνεχίσεις για όσο καιρό σε ευχαριστεί και σε γεμίζει, να μας δείχνεις μέσα απο τις αναρτήσεις σου, τις όμορφες δημιουργίες, τη διάθεση σου, εν τέλει ένα κομμάτι του εαυτού σου, που τόσο αγαπάμε !! Πολλά φιλάκια σου στέλνω και χρόνια πολλά :))

despina είπε...

Nα τα εκατοστήσεις!!!!να είσαι γερη και δημιουργική!!!!καλή εβδομάδα!!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Κοριτσάκι με δική μου πρωτοβουλία ήρθα για να μείνω,γιατί μ αρέσει η Κρητική φιλοξενία κι εσυ είσαι Ωραίος Ανθρωπος!
Χαίρομαι που βρήκες το δικό σου χώρο έκφρασης και χαρίζεις και σε μας ζωντάνια και δημιουργικότητα, σου εύχομαι λοιπόν ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ιρινι είπε...

Σταυρούλα μου, πολύ γλυκειά ανάρτηση!!!!

Ευχομαι τα καλύτερα για το σπιτάκι σου,και συγνώμη αν δεν περνάω συχνά αυτόν τον καιρό, δεν προλαβαίνω, μα ελπίζω σύντομα να επανέλθω σε κανονικούς ρυθμούς και να τα λέμε συχνότερα!!!
φιλάκια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BITS & PIECES!!!!

Lyriel Bee είπε...

Α!! και μιας έχεις και τα μπλογκογενέθλια σου, έλα να πάρεις δωράκι με αγάπη απο μένα για σένα !!

Ρένα είπε...

Σταυρούλα μου χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!!!!!Σου εύχομαι νατους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!!!!!Πολλά πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!

Unknown είπε...

Σου εύχομαι πολλά πολλά χρόνια καλά και δημιουργικά!!! Με την θετική διάθεση και την καλή ενέργεια που εκπέμπεις μέσα από τις δημιουργίες σου οι αναγνώστες σου να γίνουν... αμέτρητοι (δεν μου καθόντουσαν καλά τα νούμερα!!!) Φιλάκια πολλά!!!!

Unknown είπε...

Τα φιλία κ τις ευχαριστίες μου σε όλες!!!
Βαρβάρα πέρασα να ευχηθώ για τη γιορτή σου, αλλά μου πετάει μνμ για κακοβουλο λογισμικό, τσέκαρε το...

Unknown είπε...

Εξακολουθώ να έχω θέμα με τη σύνδεση μου, να ξέρετε οτι σας διαβάζω και οτι στις περισσότερες προσπαθώ να αφήσω μνμ αλλά δεν.... αν πάρετε διπλό μνμ ή αλαμπουρνεζομνμ δείξτε κατανόηση, ο ανάδρομος Ερμής βλέπετε...

Kiki Aposeki είπε...

Χρονια πολλά και να μας χιλιάσεις!!!! Τσούπ!!! Μου ήρθε μια αγκαλιά!!!! Τσούπ!!! Να κι ένα φιλί!!! Καλά τι γίνεται εδώ;;;; Δεν φεύγω!!!! Εδώ θα αράξω!!! Φιλιά και σε σένα κοριτσάρα μου!!!!

Anzouya είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου! Σου εύχομαι ακόμα πολλά χρόνια γεμάτα έμπνευση, δημιουργίες και καινούριες γνωριμίες! :-)

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Κι εμείς χαιρόμαστε το ίδιο με σένα γι'αυτήν την συνύπαρξη...Να είσαι καλά,να δημιουργείς ασταμάτητα και να συνεχίσεις να μας μεταδίδεις το κέφι και τη ζωντάνια σου...Φιλιά πολλά!

Ειρήνη είπε...

Χρόνια πολλά για το blogoσπιτάκι σου!!!!Να συνεχίσεις με το ίδιο αστείρευτο κέφι τις δημιουργίες σου και να μας τις παραουσιάζεις!!!Πολλά φιλάκια!!!